Sittar-green-salto-blanco

Sittar Green

SITTAR GREEN

Banda que es va formar en el 2006 partint d’un grup d’amics que feien percussió, format per Alex Barragán Actual cantant del grup que per aquell temps era bateria, Greg Rober (baix) i Javi Arnau (percussió i veu);
Sittar Green està preparant el seu segon disc, amb un repertori 100% propi que pretén mostrar i compartir la fusió entesa de manera personal i intransferible. Al ja peculiar so de la banda, caracteritzat pels originals missatges d’Àlex en forma de lletres a cop de guitarra; la gaita i gralla de Jordi amb melodies i sonoritats sorprenents; els greus de les lineas profundes de Greg; Luis en la bateria, amb fustes polides i acabades en avellana per donar-li tot el ritme que requereix l’ocasió; Dani a la guitarra elèctrica, tot un projecte de ciències del so en 6 cordes; Mauro a les percussions, sons frescos i brillants, ritmes que es fusionen i plasmen la nostra forma de crear música. S’uneix RodrigoGalvao, gran músic brasiler que ha compartit escenari amb gent de la talla del gran Carlinhos Brown.
Tancant est circulo d’intercanvi entre gustos musicals no tan distants com semblen. SittarGreen no només ha crescut com a banda, sinó que a més, ara vol compartir-ho amb el món.

Més informació a Sittar Green