ICONOINFOPARC

Parc Nou

El Parc Nou és un terreny extensible de 15 hectàrees, situat al sud del Prat de Llobregat;

limita amb el barri de Sant Cosme, el barri de la Granja i l’aeroport. En 1982 es va començar la seva construcció, concloent en 1995.

Actualment el Parc depèn de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El Parc està construït en diverses fases, respectant la vegetació autòctona preexistent. La seva planta té forma triangular, i en ella es pot diferenciar diverses zones quant a usos i

característiques: hi ha una zona central presidida per un gran canal, el qual separa dos camins units per diversos ponts, ideals per passejar.A la zona Aquest, està situada una gran zona de pícnic, un petit circuit infantil per anar amb bicicleta o patins, i dos parcs infantils. Cap a l’oest continua la zona de pícnic, i trobem la zona poliesportiva, amb un camp de futbol terra, una pista de bàsquet i una altra de futbol sala. Darrere d’aquesta hi ha una gran el·lipse enfonsada respecte al nivell del parc, en la qual creixen joncs i altra vegetació autòctona.

El parc està envoltat d’arbres, arbustos i zones àmplies de gespa. Els camins de terra són ideals per passejar entre la vegetació i gaudir d’ella. La funció principal que compleix el Parc Nou és la d’apropar la naturalesa als veïns/es del Prat de Llobregat, i altres usuaris, sense entrar en contradiccions amb la necessitat d’esbarjo i oci.

 

Tot un luxe poder celebrar un festival com Esperanzah! en un entorn tan privilegiat.
Ajuda’ns a conservar el parc i a deixar-ho tal com estava abans del festival!!