Foto: Jordi Cotrina

Paella Cooperativa

Continuant amb la tradició, el diumenge 15 d’octubre, abans de les actuacions de Gossos, el Cor infantil Vozes i Txarango, tornarem organitzar la PAELLA COOPERATIVA per l’economia solidària, la cooperació, els serveis públics i la memòria de totes aquelles persones que han lluitat, ara i des de sempre, per millorar la vida de les persones.

Volem fer una paella de 1000 persones !!! Ens ajudes? Durant els tres dies del festival, podràs comprar el teu tiquet de paella a un preu de 4 euros o, obtenir el tiquet portant ingredients per a la paella (arròs, verdures (tomàquet, pebrot, ceba, verdura de temporada ….) pots de tomàquet natural triturat, oli. Podràs demanar tiquets de paella mixta (verdures, carn i peix) o només vegetariana. Quantitat de productes que has de portar? Doncs calcula que tinguin un cost aproximat de 4 euros per persona !!!

Podràs comprar tiquets o canviar-los per ingredients fins diumenge a les 11h !!!

Aquesta és l’essència de la construcció cooperativa: amb un petit esforç, ja sigui en euros, o ja sigui en aportació de menjar, configurarem unes meravelloses paelles !!!!

Si t’ho creus …. t’esperem a Esperanzah !,
T’esperem a la Paella Cooperativa, familiar, Solidària i Reivindicativa!