microguagua

MICROGUAGUA

MICROGUAGUA

Microguagua és el resultat natural d’una ciutat mestissa en l’ànima com n’és Barcelona. Set músics de països, cultures i estils musicals diferents que es troben en els carrerons del centre històric donant vida a una banda fresca, vitalista, i plena d’energia positiva, que productors i premsa encara no poden classificar. Ells mateixos bategen el seu so com Street power reggae, perquè és de reggae del que es parla, però filtrat pels seus propis sentiments acostant-se més a Mano Negra, The Clash, Dub inc., Seeed, Els Fabulosos Cadillacs..
La primera meitat de la primera dècada del nou mil·lenni, veu néixer a Barcelona una nova ona de grups del gènere anomenat mestissatge, com per exemple Che Sudaka, La Pegatina, Costo Rico, amb els quals el grup ha compartit escenari i experiències diverses vegades. És en aquest efervescent entorn que veu la llum també, pocs anys després, Microguagua, posicionant-se en un gènere totalment nou, reggae amb actitud punk de carrer. Una música sincopada de sabor mediterrani i llatí, interpretada esbojarradament, resultat dels ensenyaments del carrer.
Les arrels de la banda es remunten a la fi del 2006 al cèntric barri del Raval. A partir de 2007 comença a tocar en bars i petites sales i a guanyar els carrers de Barcelona amb un format acústic fresc i despreocupat.