ivan-prado-y-pablo-mun%cc%83os

Iván Prado Festiclown

IVÁN PRADO (Lugo) és el director dels festivals Festiclown (Galícia), Festiclown Multisede (Madrid, Astúries i Galícia), Magiclown (Eivissa) i Firaclown (Barcelona). A més, és el portaveu dePallasos en Rebel·lia i cofundador de ‘ArtistAgainst The Wall’ al costat de Leo Bassi i PatchAdams.
Iván Prado ha participat en diverses caravanes de Pallasos en Rebeldia a Xiapas, Sàhara, Líban i Palestina treballant des del clown amb dones maltractades, adolescents i professionals de la salut.
Ha actuat i impartit cursos a diversos països i per tota Espanya, la qual cosa li ha permès anar desenvolupant la seva pròpia metodologia.
Entre uns altres, ha organitzat i dirigit el Primer Festival de Clown del món àrab, el FesticlownPalestina 2011, i el Fòrum Internacional de Circ Social (Rivas Vaciamadrid 2013).
Ha rebut ensenyaments d’alguns dels més grans mestres del clown: Carlo Colombaioni, Johnny Melville, Phillipe Gaulier i Leo Bassi, entre uns altres. Ha actuat com a pallasso en països com Mèxic, Veneçuela, Brasil i Palestina i ha exercit de showman i mestre de cerimònies en diferents Festivals Internacionals.
Des del Festival Esperanzah! podem dir que ja són dos anys de relació. Ens van presentar els amics de Txarango. Va ser una nit màgica, a la plaça Catalunya, on també vam conèixer a Rosa i a Kampa de Rototom. En aquests dos anys, dos festiclowns a Catalunya, una Caravana a Idomeni, una altra a Melilla i un objectiu clar: Portar somriures allí on la desraó humana, s’encarrega d’esborrar-les; I en tot aquest embolic, en aquest deliciós i necessari embullo entre Esperanzah i Festiclown, apareix Ivan Prado, portaveu de Pallasos en Rebeldia i un dels millors pallassos del món.
Tot un luxe i un orgull poder compartir somnis i projectes amb els nostres germans i un honor tornar-ho a tenir entre nosaltres en aquesta edició, per la capacitat artística, perquè ens ha demostrat que existeixen persones com ell, capaces de portar un somriure on hi ha llàgrimes, un autèntic brigadista de nas vermell.
Actuacions per definir Dissabte o diumenge entre les 12 i les 18h.