GUILLEM ALBA & LA MARABUNTA

GUILLEM ALBA & LA MARABUNTA

“GUILLEM ALBÀ & MARABUNTA” és bogeria. És descontrol amb classe.
No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara.
Un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe. Sketch a tempo matemàtic. A l’escenari els artistes lluiten perquè res no s’entengui.
Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té sentit i tot és possible. Cap ordre establert. És el caos del pallasso. Improvisació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat. Això és la selva. Voleu riure? Esteu convidats.

Dalt de l’escenari la bogeria experta d’un jove clown a punt d’explotar. GUILLEM ALBÀ.
Mira’l. És ell. Ja és aquí. El nostre frontman té classe i zero dignitat. No la vol per res, i la regala a qui la vulgui. Serà millor que no us cordeu els cinturons. Ell és boig i capaç de tot. Posats a fer, relaxeu-vos i deixeu-vos portar. Us assegurem que no prendreu mal.
Més enrere, sis siluetes retallades. Tocant-la amb seguretat i repartint bon joc al mig del camp.
LA MARABUNTA, Dits ràpids. Sang calenta. Capaços de domesticar qualsevol estil musical que se’ls posi per davant. Sumen background i multipliquen el joc. Són talent madurat i know-how. Són alçada, pes i planta. I mai guarden un as a la màniga. All in.

Passeu. Què voleu prendre? Feu-vos un lloc i oblideu-vos de tot.
Una nova troupe arriba a les vostres retines. Desconnecteu els mòbils i els cervells. Ells són antídot, pólvora i vitamina C. Joc sense conservants: en directe i a la vena.
Són “GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA”. L’espectacle total.