gam

GAMBEAT PIRATAS_URBANOS

(Radio Bemba Sound System)

Cumbiiiiaaa Cumbiiiiaaa !!!

Mitjançant la barreja de la música llatina tradicional a Electrocumbia, DJ Gambeat encén les pistes de ball amb els seus ritmes sintètics, cúmbia, vallenato i salsa són una fusió juvenil, explosiva per donar-li sabor a una festa calenta.

Gambeat és el llegendari baixista de Radio Bemba sound system i de la Ventura, tocant des de fa anys al costat de Manu Chao. També és artista múltiple, director artístic i productor realitzador, dissenyador i creador de la seva pròpia línia de roba.

Gambeat, és al costat d’altres artistes com Amparo Sánchez, Joan Garriga, Txarango, Manu Chao i molts més, un dels artistes als quals Esperanzah considera una part molt important de tot el que s’ha aconseguit a través del festival. Esperanzah és una suma de persones que vénen al festival amb ganes de canviar el món, de voluntaris i de voluntàries i d’artistes compromesos amb aquelles causes que fan del nostre món un lloc millor. Gambeat, és un dels nostres germans i serà un luxe tenir-lo dues nits amb nosaltres.

El seu Sound System li permet viure d’una altra manera el seu amor per la música, recorrent els seus viatges i trobades a través d’un conjunt mixt entre imatge, música, festa i generositat.