coro-infantil-safari

Amb aquest paraigües, jo em mullo

 

Taller Amb aquest paraigües, jo em mullo.

Una intenció clara de col·laboració amb el Cor Safari, un cor de 100 nenes i nens d’Uganda, que viuen en una escola / orfenat anomenada New life, en Entebbe, Uganda, al costat de 170 nens i nenes més.

Els encanta cantar, i per això formen part d’un cor amb el qual volen donar la volta al món. Es diu Cor Safari, que significa viatge.

Mama Deborah, mare de tots ells, està convençuda que la música sana l’ànima, i que les ferides emocionals de l’abandonament, els abusos, l’explotació o la violència, són menys si es deixa al cor cantar. Nzuri Daima, Fundació sense ànim de lucre que està bolcada en fer que el Cor Safari sigui mundialment reconegut, i l’escola / orfenat tingui tot el que necessiti perquè compleixi la seva missió, també ho pensen, i és per això que d’aquesta convicció va néixer aquest projecte: “música per acostar mons”.

Els alumnes de diverses escoles i instituts del Prat de Llobregat, i d’altres poblacions de tot Espanya ja els coneixen, i han col·laborat amb ells pintant un paraigës, amb el qual, es mullen. Cadascun d’aquests alumnes ha posat el seu gra de sorra, pintant un paraigües amb molts colors i missatges d’alegria, per alegrar els cors de les persones que els vegin, i fer d’aquest món, un lloc millor on viure.

Horari dels tallers: Dissabte 14 i diumenge 15

11-13h i 17-19h

Preu dels tallers: 12 €. Diners destinats al projecte Cor Safari i a l’escola / orfenat New life.

https://corosafari.org/

https://nzuri-daima.org/